2016-03-27 11:33:12

Noira
mod

Blogging Ninja

Reputasi

42

Followers

15

Following

3

[16 April] Workshop: Leathercrafting Basics with Sekkha




Workshop: Leathercrafting Basics - Cardholder
A MarketPlays collaboration with one of our crafters, Sekkha.


"Sekkha means 'learner' in the tongue of Pali. We believe that we’re lifelong learners, and we take that philosophy of studying, exploring, and diligence into our leathercrafts."
- Sekkha


Learn how to craft your own cardholder with real vegetable tan leather, and proper tools.



Features:
• Proper tools are provided.
• Drinks, water, and snacks provided.
• Quality vegetable tan leather will be used for this class.
• Small introduction on leather education, from quality talk to the basics.
• Involves pattern-making, cutting, hand-stitching, bevelling, and burnishing.
• ..and of course, your self-crafted cardholder to be shown-off and brought home.


Where:
Treeangelo Coffee
Jl. Kemang Raya no. 15,
3rd Floor, Jakarta Selatan.


When:
• 16th of April, Saturday,
• Starts at 11:00 AM.


Registration:
• Price - Rp 550.000
• You are required to be a member of MarketPlays. Please register yourself here.

Transfer to:
• BCA - 5460307289 (PT MarketPlays Digital Ventura)
• MANDIRI - 1250089188999 (PT MarketPlays Digital Ventura)

Confirm your registration for the event by e-mailing us at hello@marketplays.id with the following template:
- E-mail Subject: Workshop with Sekkha
- MarketPlays Username: ___________
- Bank Used for Transfer: (BCA/Mandiri)
- Name Used for Transfer: ___________

We will e-mail you back once we have confirmed your registration.

*Last day of payment confirmation is the 14th of April.


Have questions? Feel free to ask us via Live Chat, LINE at "@marketplays.id", or by posting in this thread.
Share di sosial media:
Rekomendasi Produk
Tas selempang  [SAVE40%]Moon bag
tas selempang

Rp 289.000,- Rp 173.400,-
Daypack - Black Daypack - Basic Black
daypack - black

Rp 450.000,-

Bifold dompet vegtan Bifold Tan
bifold dompet vegtan

Rp 449.000,-

Dompet Kulit Tatami Jepang Snap Bifold Wallet (Nan Ten South Heaven)
dompet kulit tatami jepang

By: LOUVINS
Rp 439.000,-

Tulis Komentar
2016-03-27 21:06:43

Reputasi

17

Followers

2

Following

2

wah asik bgt nih workshopnya! kalo ga ada halangan gw mau join
2016-03-28 15:54:52

Noira
mod

Blogging Ninja

Reputasi

42

Followers

15

Following

3

Quote :

Original Post By : cliffordalexander
wah asik bgt nih workshopnya! kalo ga ada halangan gw mau join


Ayoo Clifford dateng. Sekalian kita ngopi-ngopi cantik
2016-04-02 08:41:30

Edo23

Newcomer

Reputasi

0

Followers

0

Following

0

pengen ikut tp sayang kebentur acara kampus
2016-04-04 21:34:15

Noira
mod

Blogging Ninja

Reputasi

42

Followers

15

Following

3

Quote :

Original Post By : Edo23
pengen ikut tp sayang kebentur acara kampus


Tapi jadinya ikut kan? Hehe.


Ayo guys, update aja kalau ini kelas limited hanya sampai 20 orang, kalau nggak kasian si Richwan sama Calvin dari Sekkha haha. We've got a few seats registered already, so be sure to save your spot before they run out :).
2016-04-06 16:46:00

Reputasi

17

Followers

2

Following

2

Quote :

Original Post By : Noira
Ayoo Clifford dateng. Sekalian kita ngopi-ngopi cantik

eit boleh tuh hahahaha... gw tunggu kepastian sabtu ini dulu ya kalo gw free minggu/senin lgs daftar kelasnya
2016-04-13 17:28:45

Noira
mod

Blogging Ninja

Reputasi

42

Followers

15

Following

3

Quote :

Original Post By : cliffordalexander
eit boleh tuh hahahaha... gw tunggu kepastian sabtu ini dulu ya kalo gw free minggu/senin lgs daftar kelasnya


Gimanaa, bisa ga? Haha


Anyway, update aja kalau besok (Kamis) hari terakhir loh buat register, jadi guys kalau kalian mau join buruaaaan nanti ga keburu and ga kedapetan tempat duduk loh.
2016-04-15 16:52:33

Reputasi

17

Followers

2

Following

2

Quote :

Original Post By : Noira
Gimanaa, bisa ga? Haha Anyway, update aja kalau besok (Kamis) hari terakhir loh buat register, jadi guys kalau kalian mau join buruaaaan nanti ga keburu and ga kedapetan tempat duduk loh.

so sorryyyyy i can't make it..... ada hal yang ga bisa ditinggalin ternyata huhuhuhu..... goodluck buat workshopnya yah! ditunggu foto2nya disini hehe
2016-04-15 16:52:36

Reputasi

17

Followers

2

Following

2

Quote :

Original Post By : Noira
Gimanaa, bisa ga? Haha Anyway, update aja kalau besok (Kamis) hari terakhir loh buat register, jadi guys kalau kalian mau join buruaaaan nanti ga keburu and ga kedapetan tempat duduk loh.

so sorryyyyy i can't make it..... ada hal yang ga bisa ditinggalin ternyata huhuhuhu..... goodluck buat workshopnya yah! ditunggu foto2nya disini hehe
2016-04-19 17:09:45

Noira
mod

Blogging Ninja

Reputasi

42

Followers

15

Following

3

Quote :

Original Post By : cliffordalexander
so sorryyyyy i can't make it..... ada hal yang ga bisa ditinggalin ternyata huhuhuhu..... goodluck buat workshopnya yah! ditunggu foto2nya disini hehe


Gpp, dateng ke nextnya aja! Hehe. Ini baru gue upload Field Report nya kemarin, barengan sama foto-fotonya